Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8318 niezalogowanych)
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Hmmm, mi też grozi w niedalekiej przyszłości zostanie teściową Najlepiej byłoby, gdyby młodzi byli sami ze sobą... ale zawsze będę chętna do pomocy Moja córa to prawie mój klon, więc mój przyszły zięć i tak będzie miał przesrane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi, twoj zieć jak spojry na awatar twj to pomyśli "co to za `sucz`"

Dobrze ,że mój zięc tu nie zagląda
W sumie beż oglądania mojego avatara, wie doskonale co ze mnie za ziółko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, przystopuj troszeke, bo juz masz 2008 postów, a w 2012 koniec swiata, chcesz zeby ci awatar wypierniczyła w powietrze ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Wiecie co ja jeszcze nie spotkałam faceta który by narzekał na teściową ,ale kobiet mnóstwo .Mam tylko jedną koleżankę która lubi sie z teściową . Dlaczego tak się dzieje!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Lusinda napisał:
Hmmm, mi też grozi w niedalekiej przyszłości zostanie teściową Najlepiej byłoby, gdyby młodzi byli sami ze sobą... ale zawsze będę chętna do pomocy Moja córa to prawie mój klon, więc mój przyszły zięć i tak będzie miał przesrane

mMoja córka bije mnie na głowę,więc współczuję chłopaczynie
W dniu ślubu zapytałam go czy wie w co się pakuje(spotykali się ze sobą prawie 3 lata),więc teraz w razie co mogę mu powiedziec z czystym sumieniem: widziały gały co brały
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Gały pewnie widziały... ale przesłona z obiektywu spada dopiero po jakimś czasie Ja się zabezpieczyłam - przesłona przyczepiona na super glue
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
SoShy napisał:
Krew zalewa ja się to czyta,no ale dziewczyny są juz po i emocje pewnie troszkę stopniały,ale mino wszystko...Szacunek dla was Podpisuje sie pod tym!!!!!!dosc dlugo byłam w szoku po przeczytaniu wpisu asi bo...kurde...!!!,To ja myslałam ze mam mapet szow w zyciu ale ...naprawde duze brawa!!!!!podziwiac to mało!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
niezapominajka741 napisał:
Wiecie co ja jeszcze nie spotkałam faceta który by narzekał na teściową ,ale kobiet mnóstwo .Mam tylko jedną koleżankę która lubi sie z teściową . Dlaczego tak się dzieje!!!

Oczywiście że tak, ja tam na teściową narzekać nie mogę "prawie" jakby jej nie było

---kawaler anno Domini 2010
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
A ja lubie moja tesciowa... goraca dziewczyna... tak jak moja zona... tylko ten rocznik... ale ponoc kobiety sa jak wino(?)... nie wiem... wole koniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec

Ja moją teściową traktuję jak coś bardzo cennego: odstawiam na półkę i oglądam przez szybkę

Coś w tym jest, że czym rzadziej ją widzę tym częściej za mną tęskni...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok